Ливър кленз на AquaSource (АкваСорс) - пречистване на черния дроб

За детоксикацията и нуждата от нея

През човешкото тяло ежедневно преминават различни отрови - нитрати и химикали от храните, токсини от въздуха и водата, отпадни вещества от телесния метаболизъм. Недостатъчното пречистване на тялото може да причини тежки заболявания.

Всеки ден се борим да избягваме елементите, които застрашават здравето и доброто ни състояние. Нуждата от постигане на равновесие е належаща. В такъв сценарий, детоксикацията играе важна роля. Затова АкваСорс предлага още един продукт за детоксикация във връзка с подобряванена здравето (физическо и душевно), увеличаване на продължителността на живота, подобряване на паметта и разкрасяване.

Обикновено мислим за детоксикацията като за един по-луксозен начин за разкрасяване и я смятаме за външен процес, достигащ само дълбочината на кожата, но може ли да се окаже, че тя е нещо повече? С възрастта тялото ни натрупва нечистотии от различни източници - замърсяване на околната среда, натрупване на отпадъчни вещества от телесния метаболизъм, пестициди от растенията и химикали от храната и водата. Пречиствателната сестема на тялото се състои от черния дроб, бъбреците, червата, лимфната система, белите дробове, кожата и кръвта.

Според науката токсикология, симптомите и заболяванията се причиняват от токсини (отрови), независимо дали химически (включително и лекарствата), бактериални екзотоксини, биологически ендотоксини, мъртви клетки или отпадъци от телесния метаболизъм.

Симптомите се проявяват, защото тялото ни се опитва да възстанови баланса си и да се излекува и затова не е задължително те да бъдат потискани. По време на детоксикация симптомите дори може да се изострят. Те са различни и през различните фази от протичането на дегенеративните процеси при отсъствие на адекватно прочистване на тялото от токсини.

Естествената детоксикация може да бъде подмопомгната с приемането на на някои хранителни вещества:

 • за червата полезни вещества са цинк, L-глутамин, микроорганизмите acidufilus и bifidus, както и храните, богати на фибри.
 • за черния дроб - витамини А, В3, В6, С, Е, бета каротин, L-цистеин и L-глутатион, цвекло и зеленчуци с тъмнозелени листа
 • за бъбреците - витамини А, С, В6, магнезий и калий.

Тук е моментът да се запитаме какви са нашите очаквания и желани резултати от детоксикацията? Дали пречистването може да бъде крайна цел? Всъщност, пречистването е непрекъснат и дълбок процес, който ни помага да преоткрием истинската същност на собствените ни тела, да преоткрием връзката между човека и природата. Такъв е естественият ред на нещата. Детоксикацията помага на телата ни да изградят наново увредените тъкани и органи, в резултат на което се сдобиваме с подмладени и по-жизнени клетки.
Детоксикацията трябва да стане част както от нашите тела, така и от умовете и духовния ни живот. "Чистите по сърце и дух" ще бъдат благословени с чистотата на мислите, далновидност, интуиция, мъдрост на тялото и сияйно здраве и красота.

Ливър кленз на АкваСорс с йонни минерали

Някои от ползите са:

 • за намаляване нивата на много токсини, като например от тютюневия дим, радиацията, изгорелите газове от автомобилите, химикалите и лекарствата и много други карциногени;
 • увеличаване производството на глутатион и отстраняване на тежките метали в организма;
 • подпомага предпазването от окисляване и свързване на тежките метали, особено на живака, както и ефективното им отстраняване;
 • подпомага процеса на детоксикация, втечняването на лимфатичната система;
 • детоксикира, дава повече енергия, подобрява състоянието на кожата, влие благоприятно при храносмилателни проблеми и регулира функционирането на стомашно-чревния тракт.
 • хора, които често консумират месо и млечни продукти, при прием на мазна храна
 • приналичие на съдови проблеми, склероза, диабет, преболедуван хепатит
 • след химио и лъчетерапия, рентгеново облъчване
 • химическо или хранително отравяне (живак, олово, гъби)
 • при нервност, неспокойство, невъздържаност, полезен е при слаба памет, очни проблеми, повишено ниво на холестерол
 • при окапване на косата, затлъстяване, екзема
 • при употреба на цигари, наркотични вещества, кафе
 • при употреба на лекарства
 • горещо се препоръчва при повишена употреба на алкохол!
 • за профилактика

Ливър кленз пречиства черният дроб от токсини, попаднали в кръвта от дишането и храненето, от недобро храносмилане и нездравословен начин на живот, от бактериални или вирусни инфекции, а също от пестициди, лекарства, алкохол, наркотични вещества.

Защитава и намалява концентрацията на трудно отбягваните отрови - изгорели газове от колите, тютюнев дим, радиация, химикали от битова химия, козметика и съвременните технологии, и много други опасни токсини. Засилва антиоксидантния потенциал на клетките чрез увеличаване производството на глутатион и супероксид дисмутаза, и възможността им за отстраняване на тежките метали и канцерогени от организма.

Подпомага предпазването от окисляване и свързване на тежките метали, особено на живак, също и ефективното им отстраняване. Усилва и подпомага процеса на детоксикация на черния дроб, втечняването и емулгирането на лошия холестерол срещу отлагането му в тъканите. Подпомага функциите на черния дроб при разнообразни проблеми – затлъстяване, диабет, след хепатит, отравяне, включително с гъби.

Намалява отрицателното въздействие на химио и лъчетерапии, специално на рентгеново облъчване. Добавя протективни механизми за защита на клетъчните мембрани, усилва регенерацията на клетките до възстановяване на черния дроб. Усилва детоксикацията в организма и ефективността на лимфната система за изхвърляне на отрови, тежки метали. Влияе благоприятно при храносмилателни проблеми и регулира функцията на стомашно-чревния тракт.

Осигурява повече енергия, положително въздействие върху кръвта, кожата, косата, нервната, сърдечно-съдовата система и мозъка, антиоксидантна защита срещу преждевременно остаряване.

Водещата съставка в Ливър кленз е екстракт от млечен бодил - комплекс от антиоксидантни биофлавоноиди, известни като силимарин. Силимаринът е не само протектор на здравите чернодробните клетки, но стимулира регенерацията на увредените.

Витамин С (заедно с витамин Е) е предпочитаният антиоксидант, защото блокира разрушителните свободни радикали, действа противовъзпалително и намалява серумното ниво на холестерола. Холинът действа съвместно с другия представител на витамин В групата – инозитол в оползотворяването на мазнините и холестерола, като помагат на черния дроб да произвежда лецитин, както и за максималната ефективност на витамин Е.(Прилагат се при алкохолизъм).

Оползотворяването на холина в организма зависи от витамин В12, фолиева киселина и аминикиселината L - карнитин. За целта формулата на Ливър кленз съдържа синьо-зелени кламатски водорасли AFA - най-богатата в света храна на витамин В групата, органично желязо и съвършен аминокиселинен профил, известни със способносттите си да извличат тежки метали, радиация и да даряват организма с енергия. N-ацетил L-цистеин – ценна аминокиселина, предшественик на глутатиона – нашият най-изобилен антиоксидант, тя повишава неговите нива в организма и подпомага свързването и изхвърлянето на тежките метали, особено живака.

L-глутатион – известен като тройно подмладяващата аминокиселина, която се произвежда в черния дроб. Действа като антиоксидант и обезврежда свободните радикали, ускоряващи стареенето. Има противотуморно действие. Предпазва от уврежданията на химио, лъчетерапия, рентегеново облъчване, цигари и алкохол.

Повече от 70 водоразтворими Йонни минерали от Голямото солено езеро в щата Юта, САЩ подпомагат клетъчното хранене, обмяната на веществата, детоксикацията на черния дроб и втечняването на лимфата.

Витамин Е е наречен витамин на младостта – усилва действието на витамин А, силен антиоксидант, забавя стареенето и окисленията на лошия холестерол.

Селенът и витамин Е са антиоксиданти, които забавят и могат да предотвратят втвърдяването на тъканите. Селенът е извънредно важен за образуването на глутатион пероксидазата – ценния клетъчен антиоксидант.

Всички съставки действат антиоксидантно и синергично в посока към изчистване на черния дроб от натрупаните токсини, укрепване на чернодробната клетка и възстановяване функционалността на жизненоважния ни орган - от изключителна важност за кръвта, отделителната функция, състоянието на нервната система и мозъка, за качеството на живота.

Употреба: 2 капсули дневно, по една сутрин и на обяд.

Важно! По време на приема на продукта се пие два пъти по-голямо количество вода от обичайното. Първата седмица може да се появи слаб лаксативен изчистващ ефект.

Съдържание на 1 дневна доза (2 капсули):

Млечен трън (80% силимарин екстракт), което се равнява на 8000 mg млечен трън на прах, Витамин С, Холин, АФА (водорасли от езерото Кламат), N-ацетил L-цистеин, Съчетание от йонни минерали от Голямото солено езеро в Юта, Инозитол, Витамин Е, L-глутатион, Селен.