Грижа за косата и ноктите на AquaSource (АкваСорс)

Този продукт е предназначен да подобри състоянието на косата и ноктите като ги храни с висококачествени витамини от група В, полски хвощ, калций, цинк, йонни минерали (осигуряващи най-важните минерали, микроелементи и редки земни елементи) и водорасли АФА.

Екстракт от полски хвощ (наричан още конска опашка) - най-добрият езточник на натурален силициев диоксид. Добит от растението Equisetum arvense, той е известен със своето успокоително и възстановително свойство, както и с тонизиращите и стягащите си качества. Полският хвощ може да изхвърля или да задържа излишната вода, което го прави изключително полезен при прочистване от бактериални инфекции и камъни в бъбреците от пикочния канал. Тази билка също така се използва и при чупливи нокти и заздравяването на зъбите (тъй като подпомага усвояването на калция), подагра, измръзване, ревматичен артрит и обилна менструация.

Йонни минерали - под чиста и естествена форма от Голямото солено езеро в Юта, САЩ - осигурява 72 различни минерали във високо-усвояема форма. Йонните минерали са изцяло бионалични. Резултатите са незабавни. С други думи още с първата глътка, калцият, магнезият и другите до 72 налични хранителни вещества започват да действат. Не е необходимо да се чакат шест месеца, за да оцените ефектите.

Водорасли АФА - Можете да прочетете повече тук.

Употреба:По 2 капсули дневно. За дълготраен ефект приемайте минимум от 3 до 6 месеца последователно.

Съдържание:
2 капсули (1 дневна доза) съдържат:
Калций - 80 mg
Водорасли АФА - 120 mg
Екстракт от полски хвощ 4:1 - 110 mg (еквивалент на 440 mg от билката полски хвощ)
Съчетание от йонни минерали естествено добити от Голямото солено езеро Юта - 100 mg
Цинк - 20 mg
L-цистеин - 50 mg
Тиамин (витамин В1) - 20 mg
Витамин В6 - 20 mg
Пантотенова киселина - 20 mg
Рибофлавин (витамин В2) - 20 mg
Ниацин като никотинамид (витамин В3) - 20 mg
Ниацин като никотинова киселина (витамин В3) - 20 mg
Биотин - 100 mcg
Фолиева киселина - 100 mcg
Витамин В12 - 20 mcg


Опаковка: 60 капсули.