Суперенергийна храна с Активиран ечемик на AquaSource (АкваСорс)



Синергично действие за продължително освобождаване на енергия!

Новата AquaSource Супер енергийна храна съчетава две ключови съставки, за да оптимизира усвояването на храната.

Готов да покълне ечемик – произведен по наскоро разработена система за мелене на ечемик преди да покълне. Така произведеният ечемик улавя всички ензими и хранителна активност в ечемичното зърно в момент, точно преди покълване. Коластра – първата храна на природата, която осигурява всички основни имунни фактори и други хранителни вещества, за да подпомогне имунната система, храносмилателния тракт и общото състояние.

AquaSource Супер енергийна храна комбинира бета глюканите в ечемика и имуноглобулините в коластрата, за да осигури подкрепа на имунната система. Ензимите и пробиотиците осигуряват максимално усвояване на продукта от храносмилателния тракт.

Тъй като AquaSource Супер енергийна храна съдържа дълговерижни въглехидрати, тя осигурява по- продължително освобождаване на енергия, което подпомага стабилизирането на енергийните нива, като по този начин се намалява до минимум рязкото им покачване и спадане – характерно за диетите, контролиращи калорийния прием.

Основни предимства: • Поддържа стабилни енергийните нива
• Подпомага поддържането на нормален метаболизъм
• Подпомага работата на имунната система
• Подпомага поддържането на храносмилателния тракт
• Работи в синергия с другите хранителни вещества

Указания за употреба:
За осигуряване на оптимално освобождаване на енергия в продължение на няколко часа. Разбъркайте или разбийте 10 грама от пудрата с мляко или ябълков сок. По желание могат да се добавят пресни плодове. За най-добри резултати използвайте електрически миксер. 10 грама = приблизително 1 равна мерителна или супена лъжица. За максимални резултати може да се приемат 2 мерителни лъжици. Може да се консумира 1 до 3 пъти дневно или колкото е необходимо. Съдържанието на опаковката е достатъчно за едномесечен прием.