Слънчева енергия - мигновена храна на AquaSource (АкваСорс)

Sun Power - Силата на Слънцето


Съдържа водорасли АФА и Спирулина, органична люцерна и други полезни растителни съставки в безглутенова основа от оризово брашно с добавен витамин С.

Sun Power не се гълта, а се държи в устата до разтопяване. Усвоява се за секунди и преминава направо в кръвта. Заобикалянето на стомаха, червата и черния дроб ускорява ефекта и дава възможност да се постигнат добри резултати с много по-малки дози.


Sun Power помага на тези, които имат неотложна работа, а не им стигат силите. Влива енергия и дава възможност да се издържи по-дълго без сън и почивка при физическо и нервно-психическо натоварване. Ободрява по-добре от кафето, но без неговите странични действия.


Sun Power активира имунитета и пресича започващи настинки и остри вирусни и бактериални инфекции. Отразява се много добре на общото състояние, а ако болестта е напреднала, помага за бързо възстановяване.

Незаменим е когато храносмилането не е в ред, а пък човек незабавно се нуждае от сили – в хода на раждането, след хирургични операции, при разстройство, липса на апетит, висока температура и т.н. Много добре се отразява при постене, лечебно гладуване и диети за отслабване.

Sun Power действа бързо. Няма противопоказания и странични действия. Подходящ е за възрастни и деца над 1-2 годишна възраст (които могат да задържат тази храна в устата си). При капризни деца да се дава в съвсем малки дози, за да не се разсипе.

Sun Power е удобен за употреба и лесно се дозира с приложената мерителна лъжичка. Приема се 2х1 м.л. на ден, при нужда по 1 м.л. на всеки 30-60 мин. Не може да се предозира и е напълно безопасен за употреба и от деца.