Колаген Плюс на AquaSource (АкваСорс)

Продуктът на АкваСорс съдържа най-висококачествения колаген, съчетан с хиалуронова киселина, електрически заредени йонни минерали (осигурява основните минерали, микроелементи и редки земни елементи) и водорасли АФА, които допълнително подсилват способността на колагена да се възстановява.

Колаген - колагенът се намира във всички части на тялото и действа като свързващо клетките вещество. Всъщност, колагенът е най-често срещаният белтък в нашето тяло - 30% от общия и 70% от кожния белтък в организма. Колагенът е като скеле на нашата кожа, без него тя нарушава структурата си и увисва. Колаген се съдържа почти навсякъде в нашето тяло - вътрешни органи, кости, стави, зъби, очи, кожа.

Хиалуронова киселина - забавя процеса на стареене. Хиалуроновата киселина е един от най-разпространените мукополизахариди, синтезирани от организма. Те е главен компонент на съединителната тъкан и заедно със свързаните с нея белтъци изгражда основата на междуклетъчното вещество. С напредване на възрастта нейното съдържание намалява. С помощта на поддържащи продукти, които съдържат хиалуронова киселина в по-високи количества, равновесието може да се възстанови до известна степен. Хиалуроновата киселина се смята за "задържащото влага чудо". Тя е в състояние да свърже вода в количество, което представлява от 1000 до 4000 пъти стойността на собственото й тегло. Това е много повече, отколкото могат да свържат другите природни или синтетични вещества. Хиалуроновата киселина задържа влагата в колагена и еластина, намиращи с в кожата. Тя действа като лепило, което ги свързва, като по този начин придава гладкост на грубите кожни повърхности и значително подобрява облика на кожата. Препарати за поддържане на кожата, които съдържат хиалуронова киселина, повишават съдържанието на влага в горните клетъчни слоеве на кожата. Те снабдяват зрялата и суха кожа трайно с вода, водят до изглаждане на кожната повърхност и укрепват съпротивителните сили на кожата. Друга положителна черта на хиалуроновата киселина е, че намалява сухотата, сърбежа и изгарянето.

Йонни минерали - под чиста и естествена форма от Голямото солено езеро в Юта, САЩ - осигурява 72 различни минерали във високо-усвояема форма. Йонните минерали са изцяло бионалични. Резултатите са незабавни. С други думи още с първата глътка, калцият, магнезият и другите до 72 налични хранителни вещества започват да действат. Не е необходимо да се чакат шест месеца, за да оцените ефектите.

Водорасли АФА - повече за тях можете да прочетете тук.

Употреба:
По 2 капсули дневно. За дълготраен ефект приемайте минимум от 3 до 6 месеца последователно.

Съдържание:
2 капсули (1 дневна доза) съдържат:
Колаген - 660 mg
Съчетание от йонни минерали естествено добити от Голямото солено езеро Юта - 100 mg
Водорасли АФА - 60 mg
Хиалуронова киселина - 40 mg

Опаковка: 60 капсули.